2016 m. vasario 13 d., šeštadienis

Ryškūs ir natūralūs lūpų dažai? Misija tikrai įmanoma


      Kiek save prisimenu, tiek visada rinkdavausi ir dar tebesirenku švelnias, vos matomas spalvas lūpoms dažyti. Dabar į "trasą eina" Uoga Uoga blizgis, kuris man, beje, be galo patinka. Tačiau pabuvau aš Paryžiuje ir pamačiau tiek daug moterų vaikštinėja gatvėmis sodriai paryškintomis lūpomis. Įvairiausios spalvos: raudona, rėkianti rožinė, baklažano violetinė. Tada grįžusi į Lietuvą pradėjau tobulų ryškių lūpų dažų paiešką. Manau, kad kiekviena moteris turėtų turėti bent vieną egzempliorių savo kosmetinėje ypatingesnėms progoms, nors...nebūtinai tik joms. Kas sakė, kad negalima išeiti į gatvę paryškinus lūpų viduryje dienos? 

       Šiuo metu "ryškaus ir ekologiško" lūpų pieštuko ar veikiau dažų reikalavimus išpildo "Avril". Kiek daugiau nei prieš mėnesį "Assorti" parduotuvėje pastebėjau visiškai naują minėtų gamintojų produktą. Tiesiog ramiai praeiti pro šalį nebegalėjau ir ėmiau visomis spalvomis paišyti rankas tam, kad pamatyčiau tekstūrą, padengimą ir galiausiai pačią spalvą. Taip ir nusipirkau šiuos nuotraukoje matomus lūpų dažus. Ar prašoviau? Tikrai ne! Pirkinys labai mane nudžiugino, nes: 
  • Itin lengvai dengiasi. Užtenka švelniausio prisilietimo ir voilà;
  • Spalva labai intensyvi. Galima ją intensyvinti dažant keliais papildomais sluoksniais;
  • Puikus drėkinimas. Man nereikia nei balzamo prieš dažus (be ko paprastai neapsieinu); 
  • Spalva ilgai išlieka ir ilgą laiką atrodo lyg "šviežiai" dažyta;
  • Niekas nesubėga į raukšleles; 
  • Kadangi produktas yra pieštuko pavidalo, lengva brėžti tikslias linijas;
  • Sąlyginai nedidelė kaina. 
Štai kaip Violine spalva atrodo ant manęs: 



      Raginu nebijoti ir drąsiai žengti į gatvę paryškinus lūpas jums tinkančia itin sodria spalva. Iš karto išsiskirsite iš aplinkinių! 

Laura

5 komentarai:

  1. O kokia kaina? Kaip tik ieškau kažko rožinio pavasariui :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aciu,Laura uz puiku straipsni. Violine spalva tau nuostabiai tinka!! Sio iraso ikvepta nuskubejau i assorti ir as isbandyti siu piestuku. Ir issirinkau svelniai rozine Indien rose! :) tikrai grazios pavasariskos spalvos,kremine tekstura,geras issilaikymas. Puiku,kad tai dar dera ir su ekologiska sudetimi :)

    AtsakytiPanaikinti