2015 m. spalio 27 d., antradienis

Natur Boutique nerolio vanduo


     Lietuvių kosmetikos ženklą "Natur Boutique" neabejotinai pavadinčiau šių metų atradimu ir tikiu, jog ją atradau ne aš viena. Ja susidomėjau pavasarį, tada lankiausi grožio parodoje "Pelenė" (tikra grožio atradimų  Meka) ir iki dabar dar nenusivyliau. Nors tuo metu įsigijau tik nerolio vandens, bet dabar pas mane galite rasti jų lengvą veido kremą bei gelinį prausiklį, apie kuriuos atsiliepimai atsiras vėliau.
    Nerolio, arba kitaip apelsinų žiedų, vanduo tinkamas riebiai, mišriai, į uždegimus linkusiai, nešvariai odai dėl švelnaus sutraukiančio poveikio. Taip pat naudojamas normaliai arba mišriai odai. Jei jūsų oda sausa, jį reiktų maišyti su levandų ar rožių vandeniu. Naudojamas kaip tonikas, prausiklis ar odos gaiviklis. Kvapas pasižymi raminančiu poveikiu, mažina stresą.

INCI: Citrus aurantium žiedų vanduo*. 100 proc. ekologiškas produktas. Kilmės šalis Egiptas.
*ekologiškai užauginta

   Esu bandžiusi ne vieną hidrolatą, skirtą būtent mišriai veido odai: damaskinių rožių, ylang-ylang, pelargonijų, tačiau būtent nerolio vanduo savo aromatu man labiausiai patinka. Kol kas. Jūs tikrai neužuosite aštraus citrusinio kvapo. Tai lengvas ir raminantis aromatas su apelsinų užuomina. Beje, skirtingų gamintojų vandenys gali skirtis kvapo intensyvumu. O man kaip tik labai patiko lengvas "Natur Boutique"variantas. 
    Atsimenu pirkau šį 100 ml buteliuką už 8 eurus ir dar papildomai mokėjau už dozatorių, nes kartu neparduodami, bet jį galėsiu panaudoti ir kitiems pirkiniams. Prieš tai turėjau "Ambroozijos" hidrolatus su purškikliu, bet šis man labiau patinka. Kodėl? O gi, gėlių vanduo purškiamas mažesniais lašeliais, gaunasi tokia dulksna. Naudoju nerolio vandenį dažniausiai vakarais, kai turiu daugiausia laiko įvairioms grožio procedūroms. Apipurškiu švariai nuvalytą veidą nerolio dulksna ir iškart tepu veido kremą. Kas dar nežinojote, gėlių vandenys ne tik gaivina odą, bet ir padeda geriau įsisavinti kremus. 
    Jau sakiau, jog kol kas nerolio vanduo yra mane labiausiai sužavėjęs iš visų naudotų hidrolatų. Sutapimas ar ne, bet pastaruoju metu mano veido odos būklė akivaizdžiai pagerėjusi. Seniau nuolat skųsdavausi besiriebaluojačia T zona, o dabar vos ne tobula pusiausvyra. Tik nežinau kam nuopelnus skirti, ar atitaikytoms kosmetikos priemonėms (nerolio vandenį naudoju kartu su to pačio gamintojo kremu, o veidą prausiu "Madara" putomis), ar pakitusiai hormonų pusiausvyrai. Belieka tik stebėti, ar situacija nepakis pradėjus naudoti kitas priemones. Užtat tvirtai žinau, jog kai baigsiu šį vandenį, vėl kartosiu. 

P.S. Apie hidrolatų naudojimą ir jų rūšis galite pasiskaityti čia.

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą